Gala Societatii Civile 2015

Gala Societatii CivilePe scena Ateneului Român, vor urca azi reprezentanti ai sectorului asociativ din Romania, reprezentanti ai sectorului privat si ai sectorului public, ai mediului academic, jurnalisti, cercetatori, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si personalitati publice pentru a anunta si premia castigatorii ediției a XIII-a a Galei Societății Civile.

Gala Societatii Civile este un proiect care promovează si premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din Romania.
Gala Societatii Civile 2015, editia a XIII-a, se desfasoară sub Patronajul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Expozitie Cercul Militar National291

Proiectul Expo ZBOR SPRE NEMURIRE derulat de Fundaţia Aviator Şerbănescu a fost selectat in competitia Galei Societatii Civile 2015, in cadrul sectiunii: Educatie, Invatamant, Cercetare.

Acestă nominalizare  reprezintă o promovare a aripilor româneşti şi o recunoaştere în plan public al acestui program expoziţional dedicat aviaţiei în general, aviatorilor şi eroilor aviatori  în cel de al Doilea Război Mondial.

Expo Zbor spre Nemurire editia I

Expo Zbor editia a  III- a

Expo Zbor spre Nemurire editia a IV-a a avut loc la Bacău. A fost o ediţie care a cuprins un mod de promovare al aripilor româneşti compus din panouri fotografice , proiecţie de filme documentare şi expunerea lucrărilor de pictură  semnate de colectivul de artişti, care au aderat la programul fundaţiei, participanţi şi la ediţiile precedente. Cu titlu de excepţie la această ediţie au participat şi trei artişti plastici din Bacău. Acest mod de prezentare a unei  expoziţii  cu tematică aeronautică  a fost o premieră  la Bacău, iar  semnalele  apreciative,oneste şi obiective  au fost de natură să ne răsplătească munca şi dăruirea.

Alexandru SerbanescuP1090052

Forţele aeriene române ne-au fost parteneri acordându-ne suportul necesar în toate cele patru ediţii anuale desfăşurate pană in prezent sub tematici corespunzătoare fiecărei activitati expoziţionale.

 A consemnat, E.Arbănaş

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitati, Articole, Comunicate, Eveniment, Info și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s